Всеукраїнська виставку «Очікування VS Реальність» з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби…

Всеукраїнська виставку «Очікування VS Реальність» з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми

Всеукраїнська виставку «Очікування VS Реальність» з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми

Днями, у м. Вінниці презентували всеукраїнську виставку «Очікування VS Реальність» з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми, яка до кінця року побуває в  інших регіонах України.

Основна мета виставки - підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, інформування про потенційну небезпеку нелегального працевлаштування та поширення важливої інформації для громадян з метою уникнення випадків експлуатації.

У відкритті виставки взяв участь завідувач сектору з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції УДМС України у Вінницькій області Ігор Березенський, який зауважив, що проблема торгівлі людьми є однією із найбільш поширених у світі та закликав вінничан і гостей міста бути пильними, аби не потрапляти до ситуацій, пов’язаних із експлуатацією людини.

До слова, тільки за роки незалежності України 260 000 людей постраждали від торгівлі людьми.

Кожен  відвідувач виставки має можливість проконсультуватися та отримати поради від експертів про те, як подбати про власну безпеку та безпеку своїх рідних.

Виставка є частиною інформаційної кампанії, що проводиться Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Міністерством соціальної політики України, Міжнародною організацією з міграції, НУО А21-Україна для інформування людей про правила безпеки в рамках протидії торгівлі людьми.

Управління ДМС у Вінницькій області