До виборів подбайте про своєчасне отримання паспорта

До виборів подбайте про своєчасне отримання паспорта

До виборів подбайте про своєчасне отримання паспорта

Шановні Херсонці! 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори. На них обиратимуть депутатів сільських, селищних і міських рад та їх голів.

Міграційна служба Херсонщини всебічно сприяє своєчасній видачі оформлених документів. Адже для нас важливо, щоб Ви змогли реалізувати своє право голосу.

Отож закликаємо Вас не зволікати, а забрати виготовлені документи і за потреби поспішати оформити сучасний паспорт у вигляді ID-картки.

Звертаємо увагу! Під час карантинних заходів оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

Термін оформлення паспорт громадянина України у формі ID-картки у звичайному режимі складає 20 робочих днів (вартість 345 грн.), у терміновому – 10 робочих днів (вартість 471 грн.).

Також, якщо Ви через карантинні обмеження своєчасно не здійснили вклеювання фото по досягненню 25- та 45-річного віку у паспорт громадянина України у формі книжечки - не хвилюйтесь, а зверніться до найближчого підрозділу Міграційної служби області. Ця послуга надається безкоштовно та протягом 5-ти робочих днів.

З переліком адрес територіальних підрозділів Міграційної служби Херсонщини можна ознайомитися на сайті Державної Міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/kherson/pidrozdily.html.

Управління ДМС у Херсонській області