«Паспортний сервіс» у Вінниці змінив адресу

«Паспортний сервіс» у Вінниці змінив адресу

«Паспортний сервіс» у Вінниці змінив адресу

У Вінниці 1 жовтня запрацював оновлений центр обслуговування громадян -  «Паспортний сервіс».

Церемонію його відкриття провели Директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації Володимир Мережко , начальник управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області Борис Наливайко, прес-секретар Державного підприємства «Документ» Володимир Поліщук та начальник відділу обслуговування громадян м. Вінниці «Паспортний сервіс» Валерій Циркун.

Важливість оновленого центру керівник УДМС Борис Наливайко пояснив тим, що кількість людей, бажаючих зробити собі закордонні біометричні паспорти щороку зростає.

Завдяки децентралізації, з січня 2015 року 70% коштів за надання адміністративних послуг залишаються у місцевих бюджетах і використовуються на розвиток і добробут територіальної громади.

За надання адміністративних послуг громадянам у 2019 році підрозділами УДМС спільно із ДП «Документ» до місцевих бюджетів перераховано понад 53 млн. гривень. 

До «Паспортного сервісу», який сьогодні відкрився зможуть звертатися громадяни для оформлення, як закордонного паспорта незалежно від місця їх реєстрації так ІД-карток. 

Окрім цього «Паспортним сервісом» надаватимуться ще й такі адміністративні послуги, як: отримання довідки про наявність чи відсутність судимості; здійснення апостелювання документів; переклад документів; медична страхування громадян  подорожуючих за кордон та страхування автомобілів, для здійснення поїздок за кордон. 

Наразі Державна Міграційна служба активно проводить реформи, а особливо із надання якісних адміністративних послуг громадянам. Цей напрямок в приоритеті керівництва УДМС та області.

Управління ДМС у Вінницькій області на досягнутому не зупиняється та буде і надалі удосконалювати і покращувати якісне надання адміністративних послуг громадянам.

Управління ДМС у Вінницькій області