Міграційники Черкащини готуються до оцінювання результатів службової діяльності

Міграційники Черкащини готуються до оцінювання результатів службової діяльності

Міграційники Черкащини готуються до оцінювання результатів службової діяльності

Бути державним службовцем – нелегко та дуже відповідально, адже вимоги до державного службовця високі. Вже третій рік поспіль серед державних службовців проводиться щорічне оцінювання результатів їхньої службової діяльності, що допомагає виявити висококваліфікованих працівників установи та покращити якість роботи.

Метою такого оцінювання є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні.

Працівники Управління ДМС України в Черкаській області готуються до оцінювання. Оскільки організація проведення оцінювання покладається на службу правління персоналу, сектор управління персоналом Управління надає методичну та консультативну допомогу міграційникам.

 Наталія ОЗЕРАН, завідувач сектору управління персоналом та внутрішній тренер Управління, провела для співробітників установи вебінар «Визначення результатів виконання завдань в державному органі у 2020 році: алгоритм дій». Детально розповіла про всі етапи оцінювання і для безпосередніх керівників, тобто тих, хто оцінює, і для службовців, тобто, кого оцінюють.

Додатково дала поради, як  проводити оціночну співбесіду, під час якої також визначаються потреби у професійному навчанні та розглядаються пропозиції щодо завдань і ключових показників на наступний період.

Всі державні службовці Міграційної служби під час оцінювання отримають відповідні оцінки своїх ключових показників і завдань, виконаних протягом визначеного періоду.

Управління ДМС у Черкаській області