Неодноразово засуджених громадян РФ міграційники повертають додому

Неодноразово засуджених громадян РФ міграційники повертають додому

Неодноразово засуджених громадян РФ міграційники повертають додому

Співробітники Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області за підтримки Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Управління Служби безпеки України в Черкаській області, супроводили до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) 38-річного громадянина Російської Федерації, який відбував покарання у Старобабанівській виправній колонії № 92. Оскільки в іноземця відсутні документи, що посвідчують особу, оформлення документів на повернення до країни громадянської належності та видворення він очікуватиме у ПТПІ.

Зокрема, інший 47-річний громадянин Російської Федерації, який два місяці перебував у Миколаївському ПТПІ, отримав документи на повернення до країни походження. Його міграційники супроводили до КПП «Сеньківка». 5 років він не зможе заїхати на територію України через заборону в’їзду.

Зазначимо, що 47-річний громадянин Російської Федерації, майже 30 років провів за ґратами, зокрема у Старобабанівській виправній колонії № 92.

Реалізовуючи заходи, спрямовані на протидію нелегальній міграції в області та упорядкування роботи з іноземними громадянами, які звільняються з місць позбавлення волі, міграційники повертають до країн громадянської належності суспільно небезпечних громадян, що становлять загрозу безпеці України.

Управління ДМС у Черкаській області