Із стін виправної колонії - до Росії

Із стін виправної колонії - до Росії

Із стін виправної колонії - до Росії

Неодноразово засудженого за особливо тяжкі злочини росіянина, який відбував покарання на території Запорізької області за умисне вбивство,  примусово видворили за межі України.

Вчора, 15 жовтня, працівниками УДМС в Запорізькій області спільно із представниками Служби безпеки України області було виконано судове рішення про примусове видворення за межі України громадянина Російської Федерації, 1980 р.н.

Рецидивіст відбував своє чергове покарання за ч. І ст. 115 КК України терміном у дев’ять років  в Біленьківській виправній колонії №99 та не мав при собі жодних документів. 

У співпраці з посольством Російської Федерації росіянину у найстисліші терміни підтвердили громадянство та документували свідоцтвом на повернення до РФ.

 Одразу після звільнення зі стін виправної колонії кримінальника було депортовано з України через КПП «Гоптівка» із забороною в’їзду терміном на 5 років.

 Напрям роботи стосовно іноземців, які звільняються з місць позбавлення волі, з метою попередження кримінальних загроз, знаходиться на особливому контролі в Міграційній службі області.

Управління ДМС у Запорізькій області