Видворено правопорушника міграційного законодавства

Видворено правопорушника міграційного законодавства

Видворено правопорушника міграційного законодавства
2 жовтня співробітники Міграційної служби та Поліції Одеської області на ринку «Летючий голландець» провели заходи, які спрямовані на протидію етнічній злочинності та виявлення правопорушень у сфері міграційного законодавства.
 
Внаслідок перевірок виявлено іноземця, відносно якого ще у 2019 році Міграційною службою було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження із забороною в‘їзду на територію України терміном на 3 роки. Дана особа є громадянином Азербайджану. Правопорушник міграційного законодавства прибув у 2019 році на територію України поза пунктом пропуску (незаконно).
 
02 жовтня 2020 року Міграційною службою було прийнято рішення про примусове повернення іноземця до країни походження строком до 06 жовтня 2020 року. Але правопорушник не виконав даного рішення.
 
Внаслідок чого, 16 жовтня, співробітники відділу міграційного контролю Головного управління ДМС України в Одеській області спільно з 2-м відділом (боротьби з транснаціональними та етнічними організованими злочинними групами) УСР в Одеській області ДСР НП України примусово видворили іноземця, який порушив законодавство України із забороною в‘їзду на територію України терміном на 10 років.
 
Міграційна служба дякує правоохоронним органам за плідну співпрацю.

Головне управління ДМС в Одеській області