Міграційна служба працюватиме у день виборів

Міграційна служба працюватиме у день виборів

Міграційна служба працюватиме у день виборів

Отримати виготовлену ID-картку черкащани зможуть навіть у день виборів. Усі територіальні підрозділи Управління ДМС України в Черкаській області працюватимуть у неділю, 25 жовтня, з 8.00 до 20.00 години для видачі паспортів громадян України у формі картки. Нині 1817 ID-карток очікують своїх власників у підрозділах Управління.

Основним документом для отримання виборчого бюлетеня та реалізації права голосу є паспорт громадянина України, як у формі книжечки, так і у формі картки. Докладніше у роз’ясненнях щодо застосування окремих положень Виборчого кодексу України стосовно видачі членами дільничних виборчих комісій виборчих бюлетенів з місцевих виборів → https://bit.ly/2IBkOOe.

До того ж, протягом дня голосування черкащани матимуть змогу проконсультуватися із міграційних питань за телефоном «гарячої» лінії Управління ‒ (0472) 54 09 60.

Нагадуємо, що перевірити готовність документа можливо за допомогою онлайн-сервісів ДМС – «Перевірка стану оформлення документів»  та Чат-бота ДМС у месенджерах Viber та Telegram.

Управління ДМС у Черкаській області