До уваги мешканців Троїцького району

До уваги мешканців Троїцького району

До уваги мешканців Троїцького району

Шановні мешканці Троїцького району

З метою вжиття дій при зміні епідемічної ситуації та у зв’язку з виявленням лабораторно підтверджених випадків захворювання COVID-19 у співробітників Троїцького районного відділу, Міграційна служба Луганської області повідомляє про тимчасове призупинення роботи Троїцького районного відділу з 20 жовтня 2020 року, який розташований за адресою: смт. Троїцьке, вул. Виноградна, 11.

Також Міграційна служба Луганської області нагадує, що згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 № 530-ІХ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/530-20#Text : оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у період дії карантину здійснюється за місцем звернення особи (у будь-якому територіальному підрозділу Міграційної служби по всій території України).

Консультацію з питань надання адміністративних послуг Троїцького районного відділу можно отримати за номером телефону гарячої лінії Міграційної служби Луганської області: (097) 315-85-81

Також можно звернутися письмовим зверненням:

  • засобом поштового зв’язку за адресою: вул. Партизанська 12, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, 93404;
  • написавши безпосередньо на електронну пошту: lg_zg@dmsu.gov.ua;
  • звернувшись у коментарях під дописами на Facebook-сторінці: https://www.facebook.com/lg.dmsu/;
  • з допомогою сервісу ДМС «Приймальня електронних звернень громадян»: https://dmsu.gov.ua/services/hotline.html (офіційну відповідь обов'язково буде надано у строки, передбачені Законом України «Про звернення громадян»).

Про відновлення роботи Троїцького районного відділу буде додатково повідомлено.

Управління ДМС у Луганській області