УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

До уваги жителів міста Чернігова та Чернігівської області

До уваги жителів міста Чернігова та Чернігівської області

До уваги жителів міста Чернігова та Чернігівської області

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо захворюваності на COVID-19 на території Чернігівської області,  ВСІ  підрозділи міграційної служби області переходять на окремий графік надання адміністративних послуг (за виключенням підрозділу що знаходиться за адресою :  м. Чернігів вул. Шевченка 51,а, де адміністративні послуги тимчасово не надаються).

З 20.10.2020 отримати адміністративну послугу можна буде у підрозділах з 09.00 до 13.00 за умов дотримання рекомендацій МОЗ (перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань).

Консультацію з питань діяльності того чи іншого підрозділу можна отримати за номерами телефонів підрозділів, з якими ви можете ознайомитися за посиланням.

Наразі у вищезазначених підрозділах тимчасово призупинено роботу електронного сервісу «Електронна черга».

Також нагадуємо, що відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у період дії карантину здійснюється за місцем звернення особи.

Прохання до всіх відвідувачів звертатися до підрозділів лише за крайньої необхідності, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Дякуємо за розуміння!

Будьте здорові!

Управління ДМС у Чернігівській області