Міграційна служба Львівщини закликає громадян вчасно забрати виготовлені документи

Міграційна служба Львівщини закликає громадян вчасно забрати виготовлені документи

Міграційна служба Львівщини закликає громадян вчасно забрати виготовлені документи

25 жовтня 2020 року відбудуться місцеві вибори, тому ще раз нагадуємо про документи, за допомогою яких кожен свідомий громадянин України зможе реалізувати своє право голосу на виборах.

З метою забезпечення видачі готових паспортних документів у день виборів 25 жовтня 2020 року, усі підрозділи Міграційної служби Львівщини працюватимуть з 8.00 до 20.00 год. З переліком адрес підрозділів можна ознайомитись на сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/lviv.

Нагадаємо, що реалізувати виборче право можна за допомогою діючого паспорта громадянина України у вигляді книжечки чи ID-картки, без додаткових документів. Дійсність власного паспортного документу можна перевірити за допомогою електронного сервісу "Перевірка недійсних документів" на офіційному сайті ДМС України за посиланням: https://nd.dmsu.gov.ua/

Для зручності доступна можливість звернення за допомогою:

  • сервісу «Гаряча лінія» за номером телефону 0800 30 88 77.
  • на офіційній Facebook-сторінці «Міграційна служба Львівської області» у коментарях під дописами за посиланням: https://www.facebook.com/lv.dmsu.gov.ua/

Нагадуємо про можливість користування сервісами ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services.html

ДМС БОТ у Viber i Telegram за посиланням: http://bit.ly/2Txm1Lh

Звертаємо увагу, що відповідно до інформації ЦВК, відсутність вклеєного в паспорті фото за віком, при досягненні 25 та 45 років, не є підставою для не видачі бюлетеня. А також, через відсутність у ДВК технічних пристроїв для перевірки документів, отримати бюлетень в процесі даних виборів за допомогою  електронного документу у мобільному додатку «Дія», не видається можливим.

Бережіть здоров’я!

Просимо громадян, під час відвідування підрозділів служби, з метою нерозповсюдження COVID-19, дотримуватись рекомендацій МОЗ України.

Головне управління ДМС у Львівській області