УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Кияни та мешканці області зможуть отримати свої паспорти в неділю 25 жовтня

Кияни та мешканці області зможуть отримати свої паспорти в неділю 25 жовтня

Кияни та мешканці області зможуть отримати свої паспорти в неділю 25 жовтня

Сприяючи виборчому процесу, районні відділи Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області будуть працювати у переддень виборів 24 жовтня згідно звичайного робочого графіку - https://dmsu.gov.ua/cmu/pidrozdily.html та безпосередньо у день проведення голосування 25 жовтня з 08.00 год. до 20.00 год. для забезпечення ВИДАЧІ вже готових паспортів громадянина України.

Нагадуємо, що перевірити готовність документа можна на офіційному веб-сайті ДМС України за посиланням - https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html.

Додатково повідомляємо, що відповідно до постанови ЦВК від 10 жовтня 2020 року № 365 «Про Роз’яснення щодо застосування окремих положень Виборчого кодексу України стосовно видачі членами дільничних виборчих комісій виборчих бюлетенів з місцевих виборів» відмова виборцю в реалізації його права голосу на виборах та, відповідно, у видачі виборчого бюлетеня з підстав відсутності у паспорті такого виборця у вигляді паспортної книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні особою 25- та 45 річного віку, не допускається.

При відвідуванні підрозділів Міграційної служби просимо дотримуватись рекомендацій МОЗ України: користуватися захисною маскою та не створювати скупчення людей, дотримуючись безпечної відстані (щонайменше 1,5 метри).

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області