Щодо зміни графіків прийому громадян в окремих територіальних підрозділів Управління ДМС України…

Щодо зміни графіків прийому громадян в окремих територіальних підрозділів Управління ДМС України в Сумській області, віднесених до «червоної зони»

Щодо зміни графіків прийому громадян в окремих територіальних підрозділів Управління ДМС України в Сумській області, віднесених до «червоної зони»

Від сьогодні, 27 жовтня, деякі територіальні підрозділи Управління, у зв'язку із запровадженням в країні з 26 жовтня нового карантинного зонування в окремих регіонах та на їх окремих територіях, працюють в обмеженому режимі. Так, Сумський міський відділ (вул.Нижньохолодногірська, 8, м.Суми), Сумський районний відділ (вул.Іллінська, 97, м.Суми) та Лебединський міський відділ (вул.Героїв Майдану, 23, м.Лебедин) приймають громадян з питань надання адміністративних послуг тричі на тиждень (віторок, четвер та субота) з 10.00 до 14.00.  Частково обмежено і перелік адмінпослуг. Обслуговуємо виключно з наступних питань:

  • оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки);
  • оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг;
  • вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку;
  • оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживає за кордоном;
  • посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.
  • Видача виготовлених документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок та витягів здійснюється у звичайному режимі, але з урахуванням встановленого графіку роботи на період карантину.
  • Обслуговування суб’єктів звернення за іншими напрямками, у тому числі попередньо записаних в електронну чергу, тимчасово не здійснюється (особи, які здійснили попередню оплату адміністративних послуг, зможуть скористатися оплаченою квитанцією пізніше – після скасування карантину).

НАДАННЯ консультацій в телефонному режимі і надалі залишається доступним. Контакти територіальних підрозділів та апарату Управління доступні на офіційному веб сайті служби: dmsu.gov.ua. Номер телефону "гарячої лінії" Управління - 61-01-55.

Управління ДМС у Сумській області