З Кіровоградщини примусово видворять громадянина Код-д'Івуар

З Кіровоградщини примусово видворять громадянина Код-д'Івуар

З Кіровоградщини примусово видворять громадянина Код-д'Івуар

За рішенням суду за адміністративним позовом Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області громадянина Республіки    Код-д'Івуар поміщено до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України» з подальшим примусовим видворенням до країни походження.

18-річний професійний футболіст прибув до Кіровоградщини у травні минулого року, щоб працевлаштуватись у місцевий Дитячо-юнацький футбольний клуб "Олімпік". На підставі своєї заяви та клопотання роботодавця громадянин Код-д'Івуар був документований посвідкою на тимчасове проживання, термін дії якої закінчився у червні цього року. Щодо обміну посвідки до УДМС іноземець не звернувся та не виїхав з України, що повинен був зробити протягом семи днів з дати її закінчення. 

На даний час перебувати в Україні іноземець немає жодних правових підстав, до того ж він немає законних джерел для існування та постійного місця проживання, останнім часом проживав у готелі. Враховуючи усі обставини, суд задовольнив позовні вимоги міграційників. Футболіст-іноземець у супроводі працівників Міграційної служби Кіровоградської області був доставлений до Миколаївського пункту тимчасового перебування, де очікуватиме на примусове видворення за межі України.

Управління ДМС у Кіровоградській області