Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено одразу 2-х порушників міграційного законодавства…

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено одразу 2-х порушників міграційного законодавства із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 5 та 10 років

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено одразу 2-х порушників міграційного законодавства із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 5 та 10 років

31 жовтня та 1 листопада 2020 року на виконання рішень Хмельницького міськрайонного суду про примусове видворення, працівниками Міграційної служби області було забезпечено супровід та примусове видворення 2 іноземців- громадян Республіки Молдова та Республіки Азербайджан. З початку року працівниками УДМС області здійснювались заходи щодо  поміщення їх до Миколаївського ПТПІ.

Перший іноземець-громадянин Республіки Азербайджан порушив термін перебування на території держави, за що його було притягнено до адміністративної відповідальності та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Неврегульований мігрант не залишив територію держави своєчасно та  ухилився від виїзду після встановленого терміну перебування. Даного іноземця примусово видворено до країни походження в пункті пропуску через державний кордон «Міжнародний аеропорт Одеса» із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 5 років.

Другий іноземець- громадянин Республіки Молдова був неодноразово засуджений за вчинення низки кримінальних правопорушень, зокрема за ч.1 ст.332-2 ККУ «Незаконне перетинання державного кордону України»  та  немає жодних законних підстав для подальшого перебування на території держави.

Порушника міграційного законодавства видворено в примусовому порядку до країни походження через МАПП «Старокозаче» із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 10 років.

Організація роботи по запобіганню нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків служби та здійснюватиметься надалі на території Хмельницької області.

Управління ДМС у Хмельницькій області