Міграційна служба Хмельниччини інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України у формі…

Міграційна служба Хмельниччини інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки на період карантинних заходів

Міграційна служба Хмельниччини інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки на період карантинних заходів

Шановні громадяни, останнім часом на телефон «гарячої лінії» Управління ви звертаєтесь із питанням щодо порядку оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки на період карантинних заходів.

ВІДПОВІДАЄМО: на період дії КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки – вперше,  у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта «старого зразка» на ID-картку за бажанням або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області незалежно від реєстрації місця проживання.

Вартість оформлення  біометричного паспортного документа становить:

  • 345 грн - протягом 20 робочих днів;
  • 471 грн- протягом 10 робочих днів.
  • * у разі обміну замість втраченого чи пошкодженого паспорта сплачується держмито у розмірі 34 грн. (два неоподаткованих мінімуми доходів громадян).

Адміністративна послуга по оформленні ID-картки вперше особам, які досягли 14-ти річного віку надається безкоштовно.

Детальну інформацію щодо процедури оформлення паспорта громадянина України у формі картки можна дізнатись на офіційному сайті ДМС України за посиланням:https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni.html або ж за телефоном «гарячої лінії» Управління: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Враховуючи, що карантинні заходи продовжені по всій території держави до кінця року, просимо громадян під час відвідування підрозділів служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України:

  •  користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
  • не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри).

Бережіть себе та тих, хто працює для вас!

Управління ДМС у Хмельницькій області