Важливо бажання отримати допомогу

Важливо бажання отримати допомогу

Важливо бажання отримати допомогу

Іноді людині потрібно так мало для того, щоб зробити крок у нове життя. Наприклад, отримати новий біометричний паспорт громадянина України після дострокового звільнення з місць позбавлення волі.

Завдяки співпраці співробітників Станично Луганського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» та Станично Луганського районного відділу Міграційної служби Луганської області 30-річному засудженому, який знаходиться під пробаційним наглядом, була надана допомога у поновлені втраченого паспорта громадянина України.

Для співробітників Міграційної служби Луганської області не важливий соціальний статус для надання інформаційної підтримки і допомоги згідно діючого законодавства України. Процедура встановлення особи окремим категоріям громадян носить індивідуальний характер і потребує багато часу. Важливо бажання прийняти таку допомогу. Кожен має можливість змінити свій шлях в житті на краще: повернутися додому в рідні місця, отримати роботу та створити повноцінний осередок суспільства.

Управління ДМС у Луганській області