Восьмий кримінальник за останні 4 місяці

Восьмий кримінальник за останні 4 місяці

Восьмий кримінальник за останні 4 місяці

Міграційна служба Запоріжчини продовжує повертати/видворяти за межі України іноземців, які звільняються з місць позбавлення волі.

Вчора, у взаємодії з представниками УСБУ області, до КПП «Гоптівка» було супроводжено засуджено за кримінальний злочин громадянина Росії, 1994 р.н.

Одразу після звільнення з Вільнянської виправної колонії, де росіянин відбував семирічний термін покарання за ч.1, 2 ст.187 КК України (розбій), іноземця було доставлено до Вільнянського районного сектору УДМС, де прийнято рішення про його примусове повернення за межі країни та, у співпраці з консульством РФ, документовано довідкою на повернення до батьківщини.

Кримінальнику заборонено подальший в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Завдяки налагодженій Міграційною службою ефективній міжвідомчій взаємодії з установами виконання покарань області щодо завчасного обміну інформацією стосовно іноземців та ОБГ, які будуть звільнятися з місць позбавлення волі, за останні 4 місяці  це вже восьмий засуджений іноземець, якого одразу зі стін виправного закладу, було примусово повернено/видворено за межі  України.

Співпраця відомств триває.

Управління ДМС у Запорізькій області