У день другого туру місцевих виборів можна отримати оформлений паспорт громадянина України

У день другого туру місцевих виборів можна отримати оформлений паспорт громадянина України

У день другого туру місцевих виборів можна отримати оформлений паспорт громадянина України

У переддень та день проведення виборів, 14 та 15 листопада 2020 року, організовано чергування міграційників у структурних районних відділах Міграційної служби в Херсонській області.

Зокрема, 14.11.2020 структурні міські/районні відділи УДМС України в Херсонській області надаватимуть всі адміністративні послуги за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/kherson/pidrozdily.html.

15.11.2020 року, з 09:00 до 18:00, Дніпровський, Суворовський та Корабельний районні відділи у м. Херсоні УДМС України в Херсонській області здійснюватимуть видачу вже виготовлених паспортів України у формі ID-картки та паспортів громадянина України зразка 1994 року з вклеєними фото по досягненню відповідного віку.

Перевірити стан готовності документа можливо за допомогою онлайн-сервісів ДМС https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html, а також Чат-бота ДМС у месенджерах Viber та Telegram.

Нагадуємо, що надання адміністративних послуг, а також прийом громадян міграційною службою здійснюється з урахуванням рекомендацій МОЗ України, а саме перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.

Довідкгово: під час першого туру місцевих виборів міграційники Херсонщини видали 137 раніше персоналізованих та доставлених до міських/районних підрозділів Міграційної служби області паспортів громадянина України у формі ID-картки. Також, 93 особам було здійснено вклеювання фотокартки по досягненню 25-ти та 45-ти років до паспорта громадянина України зразка 1994 року.

 

Управління ДМС у Херсонській області