Вдосконалюючись, будуємо сильну державу

Вдосконалюючись, будуємо сильну державу

Вдосконалюючись, будуємо сильну державу

Карантин вніс корективи у життя усіх, але не зміг заборонити вчитися. Від початку року працівники Міграційної служби Львівщини продовжують вдосконалювати професійні знання, шляхом проходження різного роду навчальних програм на on-line платформах. 

Невеликими групами, із дотриманням соціальної дистанції рекомендованої МОЗ України, проводяться навчання безпосередньо в офісі ГУДМС у Львівській області. Відтак, працівники нашої служби Юлія Заплітна, Людмила Малярська та Оксана Зіневич  провели тренінги для колег з питань отримання практичних навичок із порядку складання посадових інструкцій державних службовців категорії «Б» або «В»; звернули увагу на особливості заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави тощо.

Цікавим був тренінг на тему: «Як зберегти спокій у стресових ситуаціях». Колеги із задоволенням виконували спеціальні вправи, рекомендовані тренерами. Такі незвичні, але дуже актуальні для сьогодення заняття з подолання стресу, останнім часом у нашій службі проводились на постійній основі. Адже стресостійкість дозволить легко та незалежно існувати у всіх життєвих сферах, навчає справлятися з образами та розчаруваннями. А можливість адекватно оцінити власні дії, стимулює професійний та психологічний стан працівника, заохочуючи до підвищення професійної майстерності. 

У жовтні  розпочалося оцінювання результатів діяльності державного службовця. Внутрішнє навчання на тему «Проведення оцінювання результатів службової діяльності державного службовця» відбулося як в очній формі, так і дистанційно через платформу відеозустрічей Google Meet.

Завдяки відповідному тренінгу державні службовці практикували заповнення форми результатів діяльності. Дане навчання сприяло зменшенню кількості недоліків, які виникали під час оцінювання.

Загалом тренерами проведено 11 внутрішніх заходів, спрямованих на вдосконалення професійних знань, у яких взяло участь більше 250 учасників.

Головне управління ДМС у Львівській області