На Тернопільщині виявлено двох іноземців- порушників міграційного законодавства

На Тернопільщині виявлено двох іноземців- порушників міграційного законодавства

На Тернопільщині виявлено двох іноземців- порушників  міграційного законодавства

Працівниками Тернопільського МВ УДМС України в Тернопільській області спільно з працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Тернопільській області було виявлено  двох громадян Республіки  Ганна, які незаконно перебували на території України.

За порушення законодавтва, іноземці були притягнуті до адміністративної відповідальності, а саме, щодо зазначених осіб було складено протоколи про адміністративне правопорушення відповідно до ч.1 ст. 203 КУпАП.

Окрім того, з метою забезпечення вимог законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, відповідно до ст.26 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" було затверджено рішення щодо їх примусового повернення до країни походження.

Міграційна служба вкотре нагадує іноземним громадянам, які завітали до України, що порушення строків перебування на території держави та незаконне працевлаштування тягнуть за собою заходи адміністративного впливу, в тому числі примусове повернення на батьківщину.

Управління ДМС у Тернопільській області