У Полтаві за новою адресою розпочав роботу «Паспортний сервіс»

У Полтаві за новою адресою розпочав роботу «Паспортний сервіс»

У Полтаві за новою адресою розпочав роботу «Паспортний сервіс»

Сьогодні, Державне підприємство «Документ» відкрило «Паспортний сервіс» за новою адресою по вулиці Пушкіна, 28 у центрі міста.

Розпочав відкриття та урочисто перерізав стрічку керівник Міграційної служби Полтавщини Сергій Шостак. «Ми бачимо комфортні умови та молодий колектив, який має бажання працювати для громадян Полтавщини» - додав начальник Управління.

За словами радника державного підприємства “Документ” Володимира Поліщука, незважаючи на менший розмір нового приміщення центру, якість послуг, які будуть у ньому надаватися, не зміниться.

Жителі міста можуть оформити, як біометричний закордонний паспорт, так і український у вигляді ID-картки, незалежно від місця реєстрації. Прес-секретар державного підприємства «Документ» Володимир Поліщук, говорить, у офісі працюють висококваліфіковані спеціалісти, які протягом дня можуть обслуговувати до 200 осіб.

Окрім цього, “Паспортний сервіс” надаватиме ще й такі адміністративні послуги, як отримання довідки про наявність чи відсутність судимості, здійснення апостелювання документів, переклад документів, медичне страхування громадян подорожуючих за кордон та страхування автомобілів для здійснення поїздок закордон.

До відома. Раніше «Паспортний сервіс» був розташований за адресою Зіньківська,6/1а на 3 поверсі торгово-розважального центру «Київ».

Управління ДМС у Полтавській області