В День виборів мера Чернівців міський підрозділ міграційної служби працюватиме синхронно з виборчими…

В День виборів мера Чернівців міський підрозділ міграційної служби працюватиме синхронно з виборчими дільницями

В День виборів мера Чернівців міський підрозділ міграційної служби працюватиме синхронно з виборчими дільницями

Звертаємо увагу чернівчан, що у зв’язку з проведенням 29 листопада другого туру виборів міського голови Чернівецький МВ УДМС у Чернівецькій області, розташований за адресою: вул. Руська, 248-М, тел. (0372) 51-19-12, (0372) 54-19-15, працюватиме цього дня з 08.00 до 20.00.

Чернівецькі міграційники здійснюватимуть видачу раніше оформлених паспортів громадянина України у вигляді ID-картки та вклеювання фото по досягненні 25-ти та 45-ти років до паспорта громадянина України у вигляді книжечки.

Нагадуємо, що перевірити стан готовності паспортного документа можна за допомогою електронного сервісу на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html чи чат-ботів ДМС України у «Вайбер»  https://dmsu.gov.ua/services/chat-bot-viber.html та «Телеграм» https://t.me/DMSU_service_bot. Чи дійсний ваш паспорт, можна з’ясувати за посиланням: https://nd.dmsu.gov.ua .

З усіх питань щодо роботи міграційної служби Буковини звертайтесь на гарячу лінію УДМС у Чернівецькій області за номером (0372) 55-04-61.

Управління ДМС у Чернівецькій області