На Буковині оштрафували двох громадян РФ

На Буковині оштрафували двох громадян РФ

На Буковині оштрафували двох громадян РФ

Громадянина РФ, який порушив термін перебування на території України задовго до впровадження карантинних заходів, виявили працівники Глибоцького РВ УДМС у Чернівецькій області на території с. Старий Вовчинець. Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 1700 грн.

Водночас місцеву мешканку – громадянку України, яка незаконно надавала йому житло, притягнуто до адмін-відповідальності за ч. 1 ст. 206 КУпАП. За порушення міграційного законодавства жінці довелося сплатити штраф у розмірі 5100 грн.

Ще одну громадянку РФ, яка проживала у с. Оршівці без жодних дозвільних документів, маючи при цьому підстави для оформлення дозволу на імміграцію в Україні, виявили працівники Кіцманського РВ УДМС у Чернівецькій області. 

Іноземку також притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 2380 грн. Окрім того, штраф за ст. 205 КУпАП довелося сплатити місцевому мешканцю – громадянину України, який не подбав про своєчасну реєстрацію своєї гості.

Управління ДМС у Чернівецькій області