Нещодавно працівниками Тернопільського міського відділу міграційної служби області вперше здійснено…

Нещодавно працівниками Тернопільського міського відділу міграційної служби області вперше здійснено прийом документів для оформлення посвідок на тимчасове та постійне проживання за новим зразком у формі пластикової ID-картки

Нещодавно працівниками Тернопільського міського відділу міграційної служби області вперше здійснено прийом документів для оформлення посвідок на тимчасове та постійне проживання за новим зразком  у формі пластикової ID-картки

Територіальні підрозділи Управління державної міграційної служби України в Тернопільській області з 1 жовтня 2020 року, окрім прийому документів для оформлення та видачі дозволу на  імміграцію та продовження строку тимчасового перебування на території України, розпочали здійснення прийому документів для оформлення  посвідок на постійне та тимчасове проживання іноземцям та особам без громадянства.

Водночас нагадуємо, що документи для оформлення посвідки подаються не пізніше ніж за 15 робочих днів до закінчення встановленого строку перебування в Україні.

Звертаємо увагу на дотримання Вами карантинних заходів при наданні адміністративних послуг у підрозділах. Бережіть себе та тих, хто поруч!

Управління ДМС у Тернопільській області