Скасували посвідку, оштрафували та примусово повернули за межі України іноземця, який умисно порушив…

Скасували посвідку, оштрафували та примусово повернули за межі України іноземця, який умисно порушив заборону в’їзду

Скасували посвідку, оштрафували та примусово повернули за межі України іноземця, який умисно порушив заборону в’їзду

Завдяки скоригованій міжвідомчій взаємодії, за оперативною інформацією УБЗПТЛ області, Міграційною службою Запоріжчини було перевірено на законність перебування в країні громадянина Азербайджану, 1992 р.н.

В ході проведення оперативних заходів було встановлено, що іноземець окрім того, що незаконно знаходився на території нашої країни, не вперше порушив закон - у 2016 році азербайджанець нелегально знаходився на території України, за що і був примусово видворений Міграційною службою за її межі із забороною в’їзду до 2024 року.

Але іноземець так поспішав повернутися до України, що на батьківщині отримав паспортні документи на інше прізвище, по яким у 2017 році, грубо порушуючи законодавство про правовий статус іноземців і обг та минаючи заборону в’їзду,  знову перетнув наш кордон. Вже перебуваючи в Україні порушник одружився та вдруге змінив прізвище на прізвище дружини-українки, на яке оформив собі посвідку на тимчасове проживання.

УДМС в Запорізькі області скасовано посвідку на тимчасове проживання та, стосовно системного порушника міграційного законодавства, складено адміністративний протокол за ст. 203-1 КУпАП - невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну, накладено грошовий штраф у розмірі 3400 грн. і прийнято рішення про примусове повернення іноземця за межі України.

 

Управління ДМС у Запорізькій області