3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Можливість отримання біометричного паспорта для людей з інвалідністю жодним чином не обмежується. Працівники міграційної служби Тернопільської області приділяють максимум уваги та докладають усіх зусиль для професійної допомоги людям з обмеженими можливостями, на долю яких випали нелегкі випробування.

У Міжнародний день людей з інвалідністю у Козівському районному секторі вручено документ, що посвідчує особу громадянина України дитині-інваліду Ірині. Як тільки дівчині виповнилось 14 років, вони з мамою подбали про отримання першого документа. Тепер вона є власницею ID-картки.

Сьогодні отримати новий паспорт замість втраченого звернулися до Теребовлянського районного відділу інвалід 1-ї групи п.Василь Я. та до Чортківського районного відділу інвалід 2 групи, житель Косівського району п. Василь У.. Отримання ID-картки відкриває перед чоловіками нові можливості.

Працівники Монастириського районного сектору здійснили виїздний прийом з метою оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки для 35-річного Степана. Через обставини, що склалися у житті та стан свого здоров’я чоловік не мав змоги оформити документ, що підтверджує особу. Невдовзі Степан вперше отримає паспорт громадянина України у формі ID-картки.

Щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

 

Управління ДМС у Тернопільській області