УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

До уваги відвідувачів Сосницького РС УДМС України в Чернігівській області!

До уваги відвідувачів Сосницького РС УДМС України в Чернігівській області!

До уваги відвідувачів Сосницького РС  УДМС України в Чернігівській області!

У зв’язку з виявленням офіційно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 всіх співробітників Сосницького районного сектору УДМС України в Чернігівській області, в п’ятницю та суботу, 04 та 05 грудня відповідно, підрозділ за адресою: смт. Сосниця, вул. Виноградського, 32 тимчасово призупиняє свою роботу. Видача вже готових паспортних документів буде здійснюватись у вівторок 08 грудня з 09:00 до 13:00. Про графік роботи підрозділу на наступні дні буде повідомлено додатково. Слідкуйте за нашими новинами!

Також нагадуємо, що відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», отримати послугу з оформлення внутрішнього  паспорту громадянина України або паспорту для виїзду за кордон ви можете у будь-якому підрозділі міграційної служби. З переліком територіальних підрозділів міграційної служби Чернігівської області ви можете ознайомитись за посиланням.

З будь-яких питань ви завжди можете зателефонувати на телефонну «гарячу лінію» УДМС України в  Чернігівській області (0462) 666-185.

Дякуємо за розуміння! Будьте здорові!

Управління ДМС у Чернігівській області