Видворено громадянина РФ після звільнення з виправної колонії

Видворено громадянина РФ після звільнення з виправної колонії

Видворено громадянина РФ після звільнення з виправної колонії

Працівниками Уманського РВ УДМС України в Черкаській області примусово видворено з України 40-річного громадянина Російської Федерації після звільнення по відбуттю строку у ДУ «Старобабанівська виправна колонія (№ 92)».

Іноземець був засуджений за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 185 ч. 3, ст. 309 ч. 1 Кримінального кодексу України, із застосуванням ст. 70 Кримінального кодексу України, до 3 років позбавлення волі.

Встановлено, що на території України громадянин РФ перебував без відповідних документів, тому одразу після звільнення з виправної колонії його супроводили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ). Там він очікував оформлення свідоцтва на повернення до країни громадянської належності.

Як тільки Генеральним консульством Російської Федерації в Одесі було видано іноземцю свідоцтво на повернення до РФ, його міграційники супроводили до кордону та передали прикордонникам.

Попри небажання залишати Україну іноземець щонайменше 5 років не матиме змоги сюди повернутися через встановлену заборону в'їзду.

Управління ДМС у Черкаській області