Із місць позбавлення волі до кордону: громадянина Республіки Молдова примусово повернуто до країни…

Із місць позбавлення волі до кордону: громадянина Республіки Молдова примусово повернуто до країни походження

Із місць позбавлення волі до кордону: громадянина Республіки Молдова примусово повернуто до країни походження

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції працівниками УДМС України в Хмельницькій області спільно із представниками ГУНП здійснювались заходи щодо примусового  повернення до країни походження громадянина Республіки Молдова, який розшукується правоохоронним органами Республіки Молдова.

В ході зазначених заходів було встановлено, що іноземець був неодноразово засуджений за вчинення ряду кримінальних правопорушень, зокрема за ч.2 ст.289 ККУ та за оперативною інформацією ГУНП області на шлях виправлення не став та має на меті продовжити злочинну діяльність. Окрім цього, у порушника міграційного законодавства немає жодних законних підстав для подальшого перебування на території держави.

10 грудня поточного року працівниками Міграційної служби області притягнуто незаконного мігранта до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП, а також прийнято рішення щодо примусового повернення до країни походження із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Цього ж дня, працівниками УДМС області супроводжено іноземця до пункту пропуску «Могилів – Подільський- Отач» та примусово повернуто до країни походження.

Управління ДМС у Хмельницькій області