Міграційники попереджують майбутні злочини на території України: черговий кримінальник примусово…

Міграційники попереджують майбутні злочини на території України: черговий кримінальник примусово повернеться до країни походження

Міграційники попереджують майбутні злочини на території України: черговий кримінальник примусово повернеться до країни походження

Оперативно та злагоджено спрацювали спеціалісти Міграційної служби Запоріжчини разом із Службою безпеки України, УБЗПТЛ ГУНП та УСР в Запорізькій області для попередження майбутніх злочинів на території країни.

Сьогодні з Державної установи «Біленьківська виправна колонія» (№ 99), після відбування 7-річного покарання за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 187 КК, звільнився громадянин Грузії, у якого відсутній документ для перетину державного кордону України.

Ще під час відбування покарання 43-річний порушник відмовлявся співпрацювати з Міграційною службою – надавати пояснення та заповнювати анкету для підтвердження громадянства і оформлення довідки на повернення на батьківщину.

Одразу після звільнення з виправної колонії силові відомства запросили та супроводили порушника до Запорізького РС УДМС в Запорізькій області. Незаконного мігранта було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП, накладено грошовий штраф у розмірі 3400 грн. та прийнято рішення щодо примусового повернення до країни походження із подальшою забороною в’їзду в України строком на 3 роки.

Управління ДМС у Запорізькій області