УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Керівництвом УДМС Хмельниччини проведено відеоконференцію для керівників територіальних підрозділів…

Керівництвом УДМС Хмельниччини проведено відеоконференцію для керівників територіальних підрозділів служби та представників ЦНАП області

Керівництвом  УДМС Хмельниччини проведено відеоконференцію для керівників територіальних підрозділів служби та  представників ЦНАП області

24 грудня в приміщенні Управління ДМС Хмельниччини відбулась відеоконференція під керівництвом начальника Управління Олега Панькова, за участі керівників територіальних підрозділів служби, представників Хмельницького центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» та  центрів надання адміністративних послуг області.

Під час онлайн зустрічі із працівниками ЦНАП були обговорені питання щодо посилення співпраці між відомствами в частині надання адміністративних послуг по оформленню біометричних паспортних документів жителям області та покращення якості їх надання.

Керівництво Управління також звернуло увагу на недоліки у роботі уповноважених суб’єктів при оформленні паспортних документів, на необхідність їх усунення та недопущення в подальшому.

Варто зазначити, що з початку року працівниками ЦНАП області надано 7830 послуг з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та 4793 послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки.

До слова, наразі діють 5 ЦНАП, які здійснюють прийом громадян на оформлення  біометричних документів, адреси яких можна дізнатись за телефоном «гарячої лінії» Управління: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

По завершенні заходу внутрішніми тренерами Тетяною Побережною та Лілією Квятковською проведено навчальний вебінар із працівниками територіальних підрозділів Міграційної служби, який охоплював 3 тематики:

  • «Підготовка номенклатурних справ для архівного зберігання»;
  • «Обов’язки органів державної влади щодо розгляду звернень громадян» ;
  • «Порядок складання індивідуальних програм професійного розвитку державного службовця на 2021 рік», під час якого учасниками заходу обговорено проблемні питання, які виникають у працівників підрозділів під час виконання своїх службових обов’язків на місцях та надано консультативну допомогу у вирішенні  цих питань.

Управління ДМС у Хмельницькій області