На Житомирщині вкотре примусово видворили іноземця, якому рішенням суду заборонений в’їзд на територію…

На Житомирщині вкотре примусово видворили іноземця, якому рішенням суду заборонений в’їзд на територію України строком на п’ять років

На Житомирщині вкотре примусово видворили іноземця, якому рішенням суду заборонений в’їзд на територію України  строком на п’ять років

Працівники Управління ДМС в області продовжують активно проводити відповідні заходи по протидії нелегальній міграції, сприяють виявленню низки протиправних діянь, які суперечать вимогам чинного законодавства про правовий статус іноземців і осіб без громадянства.

Так, 24 грудня цього року працівниками Коростенського районного відділу УДМС у співпраці з Державною прикордонною службою через міжнародний пункт пропуску «Сеньківка», що на українсько-російському кордоні здійснено виконання рішення Коростенського міжрайонного суду про примусове видворення гр. Російської Федерації Ф. Зазначений іноземець з 2004 по 2020 роки на території України чотири рази відбував покарання, останнє - за вчинення тяжкого злочину, передбаченого ч.2 ст.121, ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Враховуючи, що після відбуття покарання за вказані злочини іноземець не мав законних підстав перебування в Україні та міг в подальшому продовжувати протиправні дії Коростенським міжрайонним судом прийнято рішення про заборону в’їзду даному громадянину на територію України строком на п’ять років та здійснити його примусове видворення до країни походження.

Робота по протидії нелегальній міграції триває.

Управління ДМС у Житомирській області