На Львівщині замбійцям встановили заборону в’їзду на три роки

На Львівщині замбійцям встановили заборону в’їзду на три роки

На Львівщині замбійцям встановили заборону в’їзду на три роки

У переддень святкування різдвяно-новорічних свят, львівські міграційники, спільно з працівниками СБУ Львівщини, затримали двох іноземців.

В процесі затримання працівники відділу міграційного контролю та адміністративного провадження міграційної служби Львівської області встановили їх належність до громадянства Республіки Замбія.

Зі слів самих іноземців, термін перебування їх на території нашої держави триває ще з 2013 року. Один із них прибув на навчання в запорізький ВУЗ, а інший, до моменту затримання, просто гостював.

Згодом замбійці опинилися у Львові. Жили собі в орендованій квартирі, в одному із спальних районів міста.

У Львові добре. Львів – це легенда та свято, – місто, яке ніколи не лягає спати! Бо хто ж спить, коли починаються різдвяно-новорічні свята та над містом витає справжній дух Українського Різдва?!

У Львові на різдвяних ярмарках голова крутиться від ароматів кави та медових пряників, рум’яних ковбасок та печені, гарячих та горящих напоїв! А добрі та щирі галицькі різдвяні вертепи та пампухи, які пахнуть на все місто, затримали замбійців відсвяткувати ще й це Різдво у місті Лева, незважаючи, що термін перебування їх в Україні давно минув.

У зв’язку із порушенням іноземцями правил перебування в Україні, замбійців запросили до Міграційної служби Львівщини щоби зафіксувати адміністративне правопорушення відповідно до частини першої статті 203 КУпАП.

23 грудня поточного року Міграційною службою Львівської області прийнято рішення про примусове повернення іноземців за межі нашої держави із забороною в’їзду на територію України 3 роки.

Порушники сплатили стягнення в сумі 10 тисяч 200 гривень в дохід нашої держави та впродовж 30 днів зобов’язані покинути Україну.

Головне управління ДМС у Львівській області