Вітання з прийдешніми святами від Міграційної служби в Запорізькій області

Вітання з прийдешніми святами від Міграційної служби в Запорізькій області

Вітання з прийдешніми святами від Міграційної служби в Запорізькій області

Поточний рік добігає свого кінця.

Не дивлячись на виклики та нові складні реалії, які він приніс, наші співробітники завжди радо чекали вас у підрозділах Міграційної служби, які ні на мить не зупинили своєї роботи по оформленню та видачі документів для вас, ваших діточок та рідних.

У році, що минає, спеціалісти УДМС допомогли майже п’ятдесяти тисячам запоріжан по всій області стати володарями внутрішніх паспортів у вигляді ID-картки та більше шістдесяти тисячам громадян отримати біометричні закордонні паспорта.

Протягом року до нас зверталися не лише українці, а й громадяни інших держав, які оформили в наших підрозділах більше двох тисяч посвідок на постійне та тимчасове проживання  в Україні.

Свята не за горами, тож з надією крокуючи у майбутнє, щиро вітаємо вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!

Хай новий рік принесе добробут та благополуччя в ваші сім’ї, мир та затишок, достаток та радість у ваш дім. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях. Нехай все, що ви планували, обов’язково здійсниться і у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам свої двері!

Завжди з вами, Міграційна служба Запорізької області.  

Управління ДМС у Запорізькій області