Міграційна служба Івано-Франківщини підбила підсумки роботи за минулий рік

Міграційна служба Івано-Франківщини підбила підсумки роботи за минулий рік

Міграційна служба Івано-Франківщини  підбила підсумки роботи за минулий рік

Залишився у минулому складний, тривожний і суперечливий 2020 рік. Попри труднощі і хвилювання, запровадження карантинних обмежень, пристосування до способів дистанційної роботи, надання громадянам адміністративних послуг  в умовах протиепідемічних застережень міграційна служба Івано-Франківської області з належною відповідальністю перед населенням виконувала і продовжує виконувати службові завдання у повному обсязі.

Нас не полишають оптимізм і впевненість, коли плануємо свою діяльність і перспективи на цей рік. Плануємо, опираючись на досягнуті результати у році минулому і маючи добрі відгуки від людей.

Щойно відбулася відеоконференція між УДМС в області та керівництвом Державної міграційної служби України, в ході якої було підбито підсумки діяльності міграційної служби Івано-Франківщини за минулий рік і визначено пріоритетні завдання на поточний. Перший заступник Голови ДМС Наталія Науменко, заступники Голови ДМС Сергій Донський та Іван Двойленко позитивно охарактеризували роботу Управління на головних напрямах, а також націлили наш колектив на подальше удосконалення діяльності.

Треба розуміти, що і в цьому році будуть нові виклики, які потребуватимуть від міграційної служби сконцентрованості, оперативного реагування на зміни у законодавстві, дотримання службової і виконавської дисципліни. Керівник УДМС в області Сергій САЇВ у своєму звіті перед ДМС України відзначив, що в Управлінні  достатньо професійного потенціалу працівників для виконання службових завдань, оптимізації роботи ( в тому числі дистанційної), посилення заходів з протидії нелегальній міграції, подальшої автоматизації при наданні адміністративних послуг.

Упродовж цього і наступного тижнів Управління через офіційну сторінку у соціальній мережі Faсebook, а також регіональні ЗМІ поширить низку інформаційно-роз’яснювальних матеріалів, ознайомлення з якими дасть можливість громадянам отримати багато корисної, пізнавальної і консультативної інформації про роботу Міграційної служби.

Побажаймо усім нам здоров’я, наснаги, терпіння і взаємоповаги!

Управління ДМС в Івано-Франківській області