Фахівцям Олександрівського відділу Міграційної служби у місті Запоріжжя подякували за співпрацю…

Фахівцям Олександрівського відділу Міграційної служби у місті Запоріжжя подякували за співпрацю у документуванні засуджених

Фахівцям Олександрівського відділу Міграційної служби у місті Запоріжжя подякували за співпрацю у документуванні засуджених

Чіткий механізм по оформленню паспортів для осіб, які знаходяться в місцях позбавлення волі було створено завдяки налагодженій співпраці між Олександрівським РВ УДМС та Державною установою «Запорізькій слідчий ізолятор».

За минулий рік, не зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію та ряд обмежувальних заходів, які введено у зв’язку з поширенням COVID-19, паспортами було документовано шість осіб, які перебувають в зазначеному слідчому ізоляторі – п’ятьох замість раніше втрачених та одного, який взагалі ніколи не мав паспортного документа.  

Керівництво державної установи відзначило професійну діяльність фахівців Олександрівського відділу УДМС та днями вручили Подяку за плідну співпрацю начальниці відділу Валентині Грінченко. Щиру вдячність за сумлінне ставлення до співпраці та вітання від начальника установи спеціалістам Міграційної служби передав керівник відділення соціально-психологічної служби,  капітан Володимир Клещов.

Паспортизація залишається важливим елементом у процесі соціальної адаптації засуджених на шляху їх відновлення в статусі повноправних громадян держави. Вона дає змогу вирішити як фінансові питання - оформлення спадщини, нерухомості, так і особисті – вступ до шлюбу, реєстрація дітей тощо, тому фахівці Міграційної служби докладають усіх зусиль аби особи цієї категорії своєчасно отримували паспортні документи.

Управління ДМС у Запорізькій області