Відрахованого студента-медика, який переховувався від Міграційної служби, примусово видворять з…

Відрахованого студента-медика, який переховувався від Міграційної служби, примусово видворять з країни

Відрахованого студента-медика, який переховувався від Міграційної служби, примусово видворять з країни

25-річний громадянин Індії у червні минулого року був відрахований з Запорізького Державного медичного університету та замість того, щоб покинути територію України, перейшов на нелегальне становище.

Ще у серпні Міграційною службою було прийнято рішення про примусове повернення порушника за межі України, яке іноземець не виконав, а замість цього переховувався у співмешканки.

У вівторок, 12 січня, за оперативною інформацією та участю СБУ області, незаконного мігранта було виявлено фахівцями Вознесенівського відділу Міграційної служби у центральному районі міста.

 Як повідомив неврегульований мігрант свій паспортний документ він загубив та додому не збирався.

13 січня Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя прийняв рішення про примусове видворення іноземця за межі України. В той же день співробітники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС супроводили та помістили порушника до Чернігівського ПТПІ.

Після документування довідкою на повернення до батьківщини іноземця буде примусово видворено за межі України. Заборона в’їзду складає 5 років.

Міграційна служба нагадує іноземним громадянам, що у разі скасування посвідки на проживання іноземець має протягом 7 днів покинути територію України. В іншому випадку до нього будуть застосовані заходи адміністративного впливу.

Управління ДМС у Запорізькій області