Робота з іноземцями та особами без громадянства на Вінниччині

Робота з іноземцями та особами без громадянства на Вінниччині

Робота з іноземцями та особами без громадянства на Вінниччині

На території області постійно проживають 10379 іноземців та осіб без громадянства, які отримали дозвіл на імміграцію та документовані посвідками на постійне проживання. Тимчасово перебувають 3665 іноземців. В тому числі у навчальних закладах міста Вінниці на сьогоднішній день зареєстровано 2650 іноземних студентів, які прибули з метою навчання.

Пандемія COVID-19 змінила і продовжує змінювати життя кожного з нас не зважаючи на кордони, матеріальний стан, релігію тощо. Міграційна служба робить усе можливе щоб у цей непростий для світу час    забезпечити іноземців відповідними  документами для законного перебування на території України.

Упродовж 2020 року, відповідно до Закону України «Про імміграцію» Управлінням оформлено 463 дозволи на імміграцію в Україну, документовано посвідками на постійне проживання в Україні 691 іноземець.

Видано посвідок на тимчасове проживання 1226.

Продовжено термін перебування на території України 275 іноземцям та ОБГ.

Інформуємо, що у разі наявності питань щодо оформлення документів, а також для отримання персональних консультацій іноземці та осіб. без громадянства,  ви  можете звернутися до нас за телефоном (0432) 52-07-31 або знайти потрібну для себе інформацію на сайті ДМС за посиланням.

Управління ДМС у Вінницькій області