У Черкасах підсумували напрацювання 2020 року

У Черкасах підсумували напрацювання 2020 року

У Черкасах підсумували напрацювання 2020 року

В Управлінні ДМС України в Черкаській області підсумували результати роботи за 2020 рік. Нараду провели в онлайн-режимі у форматі відеоконференції.

Керівники структурних та територіальних підрозділів установи обговорили напрацювання минулого року за ключовими напрямами роботи – з питань паспортної роботи, протидії нелегальній міграції та роботи з іноземцями та особами без громадянства.

Проаналізували стан позовної роботи, виконавської дисципліни, роботи з управління персоналом, інформатизації та недоліки, допущені працівниками під час формування та опрацювання заяв-анкет на оформлення біометричних документів.

Окремо зупинилися на дотриманні антикорупційного законодавства та проведенні деклараційної кампанії у 2021 році.

Начальник Управління ДМС України в Черкаській області Іван ШАПРАН зазначив, що попри карантинні обмеження, міграційники у 2020 році докладали максимум зусиль для підвищення якості надання адміністративних послуг та створення комфортних умов для суб’єктів звернення.

У лютому 2020 році у м. Черкаси презентували оновлену залу на 8 робочих місць, зоною очікування та дитячим куточком. Громадяни України та іноземці мають змогу отримати весь перелік адміністративних послуг, що надаються Міграційною службою.

У 2020 році стартували дві безкоштовні послуги: внесення до безконтактного електронного носія ID-картки кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та комплексна послуга для підлітків, що передбачає перше оформлення паспорта громадянина України з одночасною реєстрацією в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків із подальшим відображенням інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) у паспорті номера платника податків.

Працівники Управління ДМС України в Черкаській області провели інформаційну кампанію щодо популяризації оформлення паспорта громадянина України у формі картки, так званий «біометричний» челендж. Близько 80% працівників Управління документовані сучасними ID-картками.

Насамкінець очільник Управління додав, що реалізація запланованих завдань на 2021 рік залежатиме від кожного працівника установи.

Управління ДМС у Черкаській області