Саморозвитку карантин не завадить

Саморозвитку карантин не завадить

Саморозвитку карантин не завадить

Під час карантинних обмежень, введених в Україні у зв’язку із пандемією, співробітники Міграційної служби Херсонщини, здійснюючи посадові обов’язки з надання адміністративних послуг, попит на які значно знизився, – часу дарма не гаяли, а рекордну кількість сертифікатів щодо підвищення кваліфікації здобули!

Зазначимо, що за вдосконалення раніше набутих компетентностей у межах професійної діяльності або галузі знань за Європейською кредитно-трансферною системою у 2020 році ми отримали аж 645 сертифікатів: 386 з яких – це навчання шляхом самоосвіти на онлайн платформах, 249 – навчання за загальними професійними сертифікатними програмами, а 10 – за загальними професійними сертифікатними програмами.

До слова, найвищу кількість кредитів ЄКТС, а саме 6,63 здобула очільниця Управління ДМС України в Херсонській області – Оксана Яковенко; 4,43 – завідувач ресурсно-господарським сектором Олег Шупіков; 3,9 – завідувач сектору документального забезпечення Галина Купрєєва; 3,63 – головний спеціаліст Суворовського РВ у м. Херсоні УДМС Наталія Новосад; 3,55 – головний спеціаліст відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Тетяна Штанько та 2,5 кредити – завідувач сектору управління персоналом Олена Доскочинська. Увагу було зосереджено зокрема на самоорганізації у проходженні самоосвіти на е-платформах Прометеус, ВУМ онлайн, Прозорро, Цифрове видавництво MCFR, «Дія. Цифрова освіта».

Принагідно привітаємо колег також із отриманням 5 дипломів магістрів за освітньо-професійними програмами спеціальності «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

Усього в Управлінні ДМС та його структурних міських/районних підрозділах працює 178 осіб, що дорівнює 95% від загальної кількості працівників, прийнятих на роботу протягом року – 23 особи. Серед співробітників проведено 249 заходів із профілактики корупційних правопорушень. Постійно ведеться робота із обміну досвідом та підвищенням рівня компетентності серед керівного складу та співробітників Міграційної служби, з Центрами надання адміністративної допомоги, іншими дотичними за напрямами міграційної діяльності організацій через дистанційні онлайн конференції, наради, семінари, навчання тощо.

Управління ДМС у Херсонській області