Навчаємося онлайн в УДМС України в Житомирській області

Навчаємося онлайн в УДМС України в Житомирській області

Навчаємося онлайн в УДМС України в Житомирській області

27 січня 2021 року в Управлінні ДМС України в Житомирській області проведено навчання в режимі онлайн для працівників структурних підрозділів.

У роботі взяли участь 89 учасників, серед яких керівники структурних підрозділів та працівники до посадових обов’язків яких належать напрями роботи, що вивчалися.

 Протягом заняття акцентовано увагу на якість надання адміністративних послуг, дотримання вимог законодавства територіальними підрозділами під час оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, порядок провадження за заявами іноземних громадян та осіб без громадянства про продовження строку перебування на території України.

Не залишилося осторонь питання щодо роботи в системі електронного діловодства «Мегаполіс». Під час навчання працівники мали змогу удосконалити навички роботи в системі та поглибити знання про особливості підготовки вихідних та внутрішніх листів в електронній формі.

Окрему увагу приділено питанням  щодо забезпечення функціонування реєстру територіальних громад.  Акцентовано на дотриманні вимог постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру».

Опрацьовані напрями навчання викликали інтерес у працівників, оскільки проведене заняття супроводжувалося постійною взаємодією учасників. Про це свідчить низка поставлених проблемних запитань, чітка відповідь на них та висловлені пропозицій для подальшої ефективної роботи.

Управління ДМС у Житомирській області