Для реєстрації на ЗНО треба мати ІD-картку

Для реєстрації на ЗНО треба мати ІD-картку

Для реєстрації на ЗНО треба мати ІD-картку

Багато українських підлітків, аби використати право на освіту у вишах України мають взяти участь у ЗНО, яке цьогоріч розпочнеться 1 лютого. Для цього, окрім успішного навчання, слід подбати про ІD-картку.  Адже реєстрація на незалежне оцінювання без  документа, який посвідчує особу  та підтверджує громадянство –  неможлива.

Щоби не запізнитися на ЗНО та уникнути ажіотажу при оформленні паспорта, слід знати, що у період карантину, не обов’язково звертатися у підрозділ за зареєстрованим місцем проживання. Оформити ІD-картку можна в підрозділі ДМС за місцем звернення на всій території України.

Для цього можна попередньо записатися у чергу на зручний час через електронний сервіс ДМС України або подати необхідні документи через поточну чергу безпосередньо в територіальний підрозділ Міграційної служби.

Із собою слід мати: свідоцтво про народження, ідентифікаційний код дитини, оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного із них, які на момент народження перебували у громадянстві України та код одного із батьків. У разі, якщо один із батьків іноземець – потрібна довідка про набуття дитиною громадянства України.

До біометричного документу необхідно внести інформацію про реєстрацію дитини, яку у вигляді довідки надає орган місцевого самоврядування.

Звертаємо увагу, що усім, хто звертається для оформлення паспорта вперше, така послуга надається безоплатно .

З адресами та графіками роботи усіх підрозділів  Міграційної служби Львівської області, можна ознайомитись на офіційній сторінці ДМС України.

Головне управління ДМС у Львівській області