УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Закарпаття окреслили пріоритети на цей рік

Міграційники Закарпаття окреслили пріоритети на цей рік

Міграційники Закарпаття окреслили пріоритети на цей рік

Якісне надання адміністративних послуг – пріоритет у діяльності міграційної служби Закарпаття. На цьому вкотре наголосив начальник ГУ ДМС в області Ігор Михайлишин на нараді з керівниками структурних та територіальних підрозділів. Зважаючи на карантинні обмеження, спілкування відбувалося в режимі відеоконференції. Йшлося про результати роботи у минулому році та реалізацію напрацювань на поточний період.

Зокрема, актуальним є питання зміцнення матеріально-технічної бази районних відділів, створення належних умов як для обслуговування громадян, так і для роботи працівників. Це можливе лише завдяки тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування.

У минулому році до районних та міських бюджетів краю від адміністративних послуг, які надаються територіальними підрозділами міграційної служби краю, надійшло майже 26 мільйонів гривень. Оформлено понад 108 тисяч біометричних документів.

Очільник міграційної служби Ігор Михайлишин звернув увагу присутніх на поглиблення співпраці з ЦНАПами, надання їм допомоги в удосконаленні процесів надання адмінпослуг.

На постійному контролі залишається питання протидії незаконній міграції та дотримання іноземними громадянами правил перебування на території України. Наразі на обліку міграційної служби краю перебуває майже 5 тисяч іноземців, документованих посвідками на тимчасове чи постійне проживання.

Під час наради обговорювалися також стан виконавської дисципліни та неухильне дотримання працівниками служби антикорупційного законодавства, забезпечення безперебійної роботи «гарячих ліній». Крім того, наголошувалося на недопущенні недоліків та порушень при наданні територіальними підрозділами адміністративних послуг.

Головне управління ДМС у Закарпатській області