Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового повернення громадянина Російської…

Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового повернення громадянина Російської Федерації до країни походження

Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового повернення громадянина Російської Федерації до країни походження

З метою забезпечення ефективного захисту національних інтересів держави з протидії нелегальній міграції та охорони громадського порядку, працівниками УДМС в Хмельницькій області спільно із правоохоронними органами на постійній основі здійснюються заходи щодо виявлення іноземців, які перебувають на території України без наявних підстав та порушують міграційне законодавство.

01 лютого поточного року на території області виявлено громадянина Російської Федерації,  який перевищив термін перебування на території України та перейшов на нелегальне становище.

Працівниками Міграційної служби притягнено даного іноземця до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та накладено адмінстягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 грн. Окрім цього, керуючись ст.26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прийнято рішення щодо примусового повернення його до країни походження у місячний термін.

Робота по протидії нелегальній міграції на території області триває.

Управління ДМС у Хмельницькій області