Міграційники Миколаївщини та співробітники Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців…

Міграційники Миколаївщини та співробітники Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців провели сумісну нараду

Міграційники Миколаївщини та співробітники Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців провели сумісну нараду

Сьогодні, 3 лютого 2021 року, на території Вознесенського району Миколаївської області на базі Державної Установи «Пункт тимчасового перебування іноземців» (ПТПІ) проведено сумісну нараду – навчання між співробітниками ПТПІ та працівниками територіального органу і територіальних підрозділів УДМС України в Миколаївській області.

В заході прийняли участь начальник Вознесенського районного відділу УДМС України в Миколаївській області Лілія Румянцева, головний спеціаліст Вознесенського РВ Ольга Сідорова, начальник ДУ ПТПІ Олександр Терещук та працівники Державної установи ПТПІ.

Метою проведення заходу було посилення взаємодії між службами,   обговорення деяких робочих моментів з процедури документування іноземців  - порушників міграційного законодавства та осіб без громадянства під час  поміщення в ДУ ПТПІ з метою проведення процедури встановлення особи та в подальшому прийняття відповідного рішення щодо порушників міграційного законодавства України.

Далі начальником Вознесенського районного відділу УДМС України в Миколаївській області Лілією Румянцевою та головним спеціалістом Вознесенського РВ Ольгою Сідоровою було проведення навчання для  працівників ПТПІ щодо здійснення документообігу через систему електронного документообігу  «Мегаполіс».

Наприкінці зустрічі між присутніми було досягнуто порозуміння та прийнято рішення посилити співпрацю між службами.

Нагадуємо, що відповідно до законодавства України до пунктів тимчасового перебування іноземців (ПТПІ) поміщуються за рішенням суду особи, які не мають підстав для перебування в Україні та не виконали рішення міграційної служби про примусове повернення. Зазначені особи перебувають у ПТПІ до завершення ідентифікації та організації примусового видворення.

Відповіді на всі питання, щодо правил перебування на території України можна отримати на , на сторінці УДМС України в Миколаївській області у соціальній мережі Facebook, за телефоном гарячої лінії Управління – (0512) 49-81-81, або звернувшись з письмовим зверненням на електронну адресу УДМС України в Миколаївській області - mk@dmsu.gov.ua 

Управління ДМС у Миколаївській області