Впевнені кроки до електронної «прописки»

Впевнені кроки до електронної «прописки»

Впевнені кроки до електронної «прописки»

31 грудня 2020 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 №1362 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. №207» відповідно до положень якої з 01.04.2021 інформація про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб органами реєстрації в електронній формі передається до відомчої інформаційної системи (ВІС) Державної міграційної служби України для її подальшої передачі до Єдиного державного демографічного реєстру.

З метою роз’яснень основних положень законодавства та практичного застосування внесених змін, сьогодні, в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області відбулося навчання для працівників відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання та представників органів реєстрації Чернігівської області. Навчання проводили заступник Директора Департаменту з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Державної міграційної служби України Олена Палієнко та заступник Директора Департаменту адміністрування Єдиного державного демографічного реєстру ДП «Документ» Василь Буржинський.

Під час навчання міграційники та представники органів реєстрації ставили актуальні запитання та отримували вичерпні відповіді.

Управління ДМС у Чернігівській області