Електронна реєстрація «прописки» – швидко та зручно!

Електронна реєстрація «прописки» – швидко та зручно!

Електронна реєстрація «прописки» – швидко та зручно!

Щойно, перший заступник начальника Іванна Іваночко провела нараду з керівниками  усіх структурних підрозділів Міграційної служби Львівщини на якій обговорювались питання зміни територіального устрою та вдосконалення процедури надання адміністративних послуг громадянам, із запровадженням електронної взаємодії автоматизованої системи «Реєстр територіальних громад» із відомчою інформаційною системою Державної міграційної служби України.

Керівник відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Міграційної служби Львівської області Надія Дідик ділилася досвідом формування електронного запиту в інформаційній підсистемі «АДБ». Показала як легко та практично формувати запити в електронному вигляді  підтвердження місця проживання осіб, які звернулися в Міграційну службу для оформлення біометричних документів.

Коротко нагадаємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України,       з 1 квітня 2021 року органами місцевого самоврядування, з використанням реєстрів територіальних громад, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб здійснюватиметься виключно в електронному форматі.

Контроль за переходом органами реєстрації на нову версію публічного сервісу реєстру територіальних громад забезпечується Міграційною службою.

Найпопулярнішу в Україні держпослугу реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, можна буде отримати просто та швидко в електронному форматі!

Головне управління ДМС у Львівській області