Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового повернення до країни походження…

Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового повернення до країни походження чергового порушника міграційного законодавства

Працівниками УДМС Хмельниччини прийнято рішення щодо примусового повернення до країни походження  чергового порушника міграційного законодавства

Нещодавно працівниками Управління ДМС України спільно із співробітниками УСБУ та ГУНП області здійснювались заходи щодо виявлення іноземців, які перебувають на території України без наявних підстав та порушують міграційне законодавство.

Так, 05 лютого поточного року з Державної установи «Шепетівська виправна колонія №98» звільнився громадянин Білорусії, який не має в наявності  жодних документів, що підтверджують його особу та законність подальшого перебування на території держави.

Працівниками Шепетівського РВ УДМС притягнено незаконного мігранта до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у розмірі 1700 грн.

 Разом з тим, керуючись ст.26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прийнято рішення щодо примусового повернення його до країни походження у встановлений термін.

Заходи по протидії нелегальній міграції триватимуть й надалі на території області.

Управління ДМС у Хмельницькій області