Реалізація заходів із впровадження нової версії публічного сервісу «Реєстр територіальних громад»

Реалізація заходів із впровадження нової версії публічного сервісу «Реєстр територіальних громад»

Реалізація заходів із впровадження нової версії публічного  сервісу «Реєстр територіальних громад»

Сьогодні, у режимі відео конференції, відбулася тематична зустріч Наталії Кирієнко, заступника начальника Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області, з старостами старостинських округів територіальних громад Чернігівської області. Дана зустріч відбувалася у рамках навчань за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації старост старостинських округів, які організовані Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Наталія Кирієнко виступила перед слухачами на тему: «Реалізація заходів по впровадженню нової версії публічного сервісу “Реєстр територіальних громад”» та наголосила на необхідності забезпечення супроводу переходу органами реєстрації на нову версію публічного сервісу «Реєстр територіальних громад», з метою передачі з 01.04.2021 інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі.

Відповідно до програми Центру, 10 лютого 2021 року, таке навчання буде проведено для  адміністраторів центрів надання адміністративних послуг Чернігівської області.

Управління ДМС у Чернігівській області